Què oferim

Des de la cura dels vostres animals fins a activitats sensibles als nostres valors, vine a descobrir-nos!

ACTIVITATS

Coneix les nostres propostes!

ACTIVITATS

Clica aquí

PUPIL·LATGES

Cavalls a casa, cavalls de casa!

PUPIL·LATGES

Clica aquí

Activitats a Cavalls Mas El Pla

Vols realitzar alguna de les nostres activitats? Contacta amb nosaltres i fes la teva reserva. 

Consulta la nostra oferta d’activitats adaptades per a persones amb diversitat funcional! ♿

Activitats terapèutiques, lúdiques i educatives amb cavalls i/o ponis.

Properament us exposarem un seguit de propostes de lleure infantil i juvenil per a grups i escoles, així com activitats temàtiques per als infants. Estigueu atents/es!

Visites i recorreguts que pots fer amb bici als voltants de Mas El Pla.

Properament us exposarem un seguit de propostes de lleure infantil i juvenil per a grups i escoles, així com activitats temàtiques per als infants. Estigueu atents/es!

Pupil·latges de cavalls

Cavalls a casa, cavalls de casa! Els cavalls de casa són part de la família!

Vivim a la nostra finca i els vostres cavalls viuen amb nosaltres. Estan vigilats 24 hora/ 365 dies l’any.

Pots escollir si prefereixes que el teu cavall visqui en pàdoc individual o amb manada. Nosaltres recomanem introduir el vostre cavall a les manades per tal de potenciar tots els beneficis de la vida en grup.

La introducció d’un cavall als grups es fa després d’una adaptació prèvia a l’espai i una valoració segons peculiaritats de cada animal. S’escull el grup de l’animal més adient segons el seu caràcter, edat, sexe, necessitats i temperament per tal que es senti ben acollit.

Tots els nostres pàdocs disposen d’herba de prat, aigua i herba seca amb slowfeeder 24 hores per tal que no hi hagin competències entre individus.

gorgs vall d'hostoles

Visita als gorgs amb Burrotaxi

Aquesta activitat és totalment lúdica i d’educació en valors de respecte als animals. Ideal per famílies o parelles que és la primera vegada que tenen contacte amb els cavalls a casa nostra.

Vine a descobrir els gorgs
de les Planes d'Hostoles!

Situats al sud-est de la Garrotxa, on el riu Brugent i un dels seus afluents, la riera de Cogolls, baixen suaument cap al riu Ter, hi trobem un seguit de gorgs d’una bellesa gairebé exòtica. Són el gorg del Molí dels Murris, el de Santa Margarida, el de Can Poeti i el gorg de la Plana.

Deixa’t orientar pels nostres guies per saber quin d’ells pot ser del teu interès o atreveix-te a coneixe’ls tots! És una experiència molt enriquidora!

Situats al sud-est de la Garrotxa, on el riu Brugent i un dels seus afluents, la riera de Cogolls, baixen suaument cap al riu Ter, hi trobem un seguit de gorgs d’una bellesa gairebé exòtica. Són el gorg del Molí dels Murris, el de Santa Margarida, el de Can Poeti i el gorg de la Plana.

Deixa’t orientar pels nostres guies per saber quin d’ells pot ser del teu interès o atreveix-te a coneixe’ls tots! És una experiència molt enriquidora!

Aquest és un espai d'alt interès natural i per aquest motiu:

  • Cal aparcar en les zones específicament habilitades per a la realització d’aquesta visita.
  • Cal arribar-hi a través dels itineraris senyalitzats.
  • Els accessos i els aforaments estan limitats.
  • Està totalment prohibit deixar deixalles a l’entorn.

Recomanacions:

Posem a la teva disposició el servei de Burrotaxi on disfrutaràs dels avantatges que et portin l’equipatge i els teus fills podran realitzar el recorregut a lloms dels nostres rucs.

Edat màxima dels infants que podran muntar els rucs:12 anys.

Horaris i tarifes: De dilluns a diumenge ( excepte dijous tarda i diumenge tarda): a concretar amb 24h antelació.
Preu: Visita als gorgs del Molí dels Murris i Can Poeti ( 2 hores) 15 €/persona amb un mínim de 40 €/família. Descompte de 5€ per famílies numeroses.
Visita als gorgs del Molí dels Murris, Can Poeti, La Plana i Santa Margarida (4 hores)
20 €/persona amb un mínim de 60€/família. Descompte de 10€ per famílies numeroses.
En cas de ruc extra: 10 €/família
Inclou l’entrada als gorgs.

Re-horse

ReHorse és una activitat lúdica i alhora educativa, que es realitza en contacte amb la natura. Té dos espais diferenciats, el reforç escolar en Educació Primària i l’espai relacional amb els cavalls.

Espai pensat per aquells alumnes amb dificultats d’aprenentatge, d’entre 6 i 12 anys. Alumnes d’Educació Primària que necessiten reforçar aspectes tant escolars com emocionals i socials. L’espai de Reforç Escolar es desenvolupa:

  • A l’interior de la masia, en un espai habilitat on podrem treballar còmodament.
  • Grup reduït d’alumnes, homogenis segons les necessitats. Màxim 4 alumnes.
  • Treballarem la comprensió lectora, la memòria, l’ortografia, les operacions matemàtiques, etc. – Amb material didàctic i lúdic, preparat i adaptat per a alumnes amb dificultats, P.I., etc.
  • Espai on resoldrem dubtes i podrem facilitar eines d’aprenentatge.

L’activitat Peu a Terra amb els cavalls és un espai que desenvolupem a l’exterior. Activitat relacional on aprendrem a comunicar-nos i relacionar-nos amb l’animal sense la necessitat de muntar-lo. El material didàctic ens permetrà jugar i aprendre amb els cavalls i els companys.

ReHorse és un espai on desenvolupem valors i aprenem a aprendre jugant i compartint.

Espai ric en valors: responsabilitat, compartir, empatia, compromís, col.laboració, tolerància a la frustració, comunicar-nos assertivament. Les activitats de ReHorse s’adapten en tot moment a l’edat i necessitats dels alumnes, i l’experiència prèvia amb els cavalls, sempre tenint present les inseguretats que puguin sorgir.

Recomanacions:

  • Portar roba i calçat còmode i tapat (bambes d’esport tancades).
  • Previ avís a possibles necessitats específiques dels alumnes.

Horaris i tarifes:

Horaris: De dilluns a divendres de 15h a 18h.
Tarifes: 30€ per dia per nen.

T’interessaria venir a conèixer-nos? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.