Com col·laborar

Vols ajudar als nostres cavalls?

Si vols ajudar al nostre projecte, pots col·laborar amb apadrinaments, adopcions o voluntariat

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

Apadrinaments

Apadrinar et permetrà gaudir de tots els avantatges que comporta tenir un cavall propi sense la gran inversió econòmica i de responsabilitat que això suposa

El podràs tractarar com si fos teu: traient-lo, cuidant-lo, raspallant-lo i muntant-lo sempre que ho desitgis (amb previ avís al centre)

T’ajudarem a escollir el cavall que més s’adeqüi a les teves necessitats  i us acompanyarem perquè trobeu la conexió i creeu una relació única i especial

Nosaltres seguirem cuidant i mantenint en forma el cavall els dies que tu no puguis venir.

Els cavalls que s’ofereixen per l’apadrinament són cavalls que els seus propietaris han cedit o donat a Cavalls Mas El Pla.  Tenim una llista d’espera molt llarga de propietaris que ens demanen ajuda per donar una nova vida als seus companys

Aquests apadrinaments contribueixen a que puguem seguir acollint al nostre centre cavalls que ho necessiten

Consulta per a més informació

120 €/mes

» Tu seràs el seu únic padrí/na, podràs venir a veure el teu cavall apadrinat sempre que vulguis

120 €/trimestre

» Podràs realitzar 2 visites al mes

120 €/semestre

» Podràs realitzar 1 visita al mes

120 €/any

» Podràs realitzar 6 visites a l’any

Adopcions

Creiem en les noves oportunitats!

Si tens ganes d'ajudar a animals que han quedat sense família, l'adopció és una bona alternativa.

A Cavalls Mas el Pla ens arriben cavalls, ponis i rucs que han hagut de deixar les respectives famílies per causes diverses. Si vols conèixer els animals que es troben en aquestes circumstàncies, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Entra i coneix més detalls

Per a més informació:

O bé contacta amb nosaltres!

Si les nostres propostes no s’adeqüen a les teves expectatives, fes-nos arribar la teva suggerència i segur que ens posem d’acord!

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.