Entorn

Descobreix Garrotxa, descobreix la Vall d’Hostoles!

Estem situats a la Vall d’Hostoles, entre la cinglera del Far i la serra de les Medes i de Finestres. Per aquesta bonica vall hi recorre el riu Brugent i la riera de Cogolls, que formen els mítics i coneguts Gorgs de les Planes d’Hostoles.

Entorn

El nostre entorn ens permet fer excursions amb paisatges molt diversos: des de volcans passant per fagedes, corriols de vora riu i a cingleres que amaguen roures centenaris. Col·laborem amb empreses de proximitat i ens ajudem.

gorgs vall d'hostoles

El territori

Aquest entorn inigualable ens permet fer excursions amb paisatges molt diversos: des de terra de volcans passant per fagedes, corriols de vora riu i a cingleres que amaguen roures centenaris.

La Gastronomia

Gaudeix de la gastronomia de la garrotxa i tingues descompte a través dels nostres col·laboradors:

gastronomia garrotxa

La pernoctació i els allotjaments

Tenim col·laboradors per tots els gustos!

Més informació

Si viatges amb autocaravana:

Pots pernoctar gratuïtament a l’antiga estació de Sant Feliu de Pallerols (3km)

Pots pernoctar gratuïtament al pàrquing de l’Hostal Sant Marçal(3km) si ets client del restaurant. Recorda que tens un 5% de descompte en tots els serveis!

Si busques allotjament, pots escollir entre:

Camping Molí de Vilamala (696426304)

Restaurant Sant Marçal d’Amer (6,5 km) 5% de descompte en tots els serveis

Vols realitzar alguna de les nostres activitats? Contacta amb nosaltres i fes la teva reserva. Gaudeix dels nostres cavalls i dels paisatges típics de la Garrotxa! T’hi esperem!

Vols saber-ne més?

Per qualsevol dubte o consulta

posa't en contacte amb nosaltres

cavalls a la garrotxa

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.