Packs turístics

Packs turístics a terra volcànica!

Vols realitzar algun dels nostres packs? Contacta amb nosaltres i fes la teva reserva. Gaudeix dels nostres cavalls, el cicloturisme, la gastronomia local i dels paisatges típics de la Garrotxa!

Què us oferim?

  • Redescobriu el món dels cavalls i compartiu moments amb ells a través de les activitats que us plantegem
  • Visiteu els fantàstics gorgs de Les Planes d’Hostoles amb les bicicletes que us proporcionem
  • Descanseu als bonics apartaments de l’Hotel Cal Gat 
  • Tot per 230€!
  • Gaudiu del cicloturisme per les vies verdes de la Garrotxa amb les bicicletes que us proporcionem
  • Compartiu moments amb els nostres cavalls a través de les activitats que us plantegem
  • Descanseu a l’Hotel Borrell d’Olot, a la capital de la Garrotxa
  • Tasteu la gastronomia local amb els plats del Restaurant La Curenya
  • Tot per 350€!

Pack d'activitats & allotjament a LES PLANES D'HOSTOLES
Per a parelles!

Per 230€ per parella us proposem un cap de setmana ple d’activitats a la natura en un entorn que enamora!

Iniciarem el dia en companyia de cavalls a la mateixa Vall d’Hostoles! Dissabte pel dematí us oferim un taller de coneixença de la família de cavalls que viuen a Cavalls Mas el Pla. Us ensenyarem com viuen, com es relacionen i quins valors treballem en la relació que establim amb ells. Amb tot, us voldrem apropar l’experiència de fer un tomb per les vores de Cavalls Mas el Pla a lloms dels cavalls amb els que convivim.

Sense que el ritme s’aturi, el dissabte per la tarda podreu gaudir d’una passejada amb bicicleta per la Ruta dels Gorgs de Les Planes d’Hostoles. En el pack us hi incloem el lloguer dues bicicletes de cicloturisme o bé un tàndem! A escollir! Així mateix, per a no haver de carregar més del necessari, hi tindreu inclosos els cascs.

Ja per arrodonir bé el viatge, en el pack us hi incloem l’allotjament per la nit de dissabte a un dels apartaments que ofereix l’Hotel Calgat, al mateix poble de Les Planes d’Hostoles!

Altres dades

Si us interessés pernoctar dues nits, el suplement és de 70€ per parella i nit.

En el cas de voler contractar mitja pensió: 25 €/ persona i dia; i si volguéssiu pensió completa, aleshores el cost seria de: 45 €/ persona i dia

Amb aquesta proposta, tindreu totes les activitats, allotjament i restaurants a la vora, per a no haver de fer grans desplaçaments!

Us hi esperem!

Pack d'activitats & allotjament a OLOT
Per a parelles!

Per 350€ per parella us proposem un cap de setmana ple d’activitats a la natura en un entorn que enamora!

El dissabte pel dematí podreu gaudir d’una passejada amb bicicleta per les vies verdes de la Garrotxa sense haver de preocupar-vos de dur cap material. Dins del pack us incloem el lloguer de dues bicicletes de cicloturisme i els cascs per a que no us hagueu de fer càrrec de dur-los.

Els cavalls també formaran part del vostre viatge per la Vall d’Hostoles! Dissabte per la tarda us oferim un taller de coneixença de la família de cavalls que viuen a Cavalls Mas el Pla. Us ensenyarem com viuen, com es relacionen i quins valors treballem en la relació que establim amb ells. Amb tot, us voldrem apropar l’experiència de fer un tomb per les vores de Cavalls Mas el Pla a lloms dels cavalls amb els que convivim.

Ja per arrodonir bé el viatge, en el pack us hi incloem l’allotjament per la nit de dissabte a l’Hotel Borrell d’Olot, al vell mig de la capital de la Garrotxa! Hi tindreu l’esmorzar inclòs!

* Si us interessés pernoctar dues nits, el suplement és de 100€ per parella i nit.

I per saciar la gana, on podem anar? Al Restaurant La Curenya us trauran la fam i gaudireu de plats de gastronomia local sota la mirada del Castell d’Hostoles!

I no us amoïneu, després de tot el dia d’activitats, us acompanyarem nosaltres de nou cap a l’Hotel. D’aquesta manera, no us haureu de preocupar del retorn cap a Olot.

Us hi esperem!

Visites i recorreguts que pots fer amb bici als voltants de Mas El Pla.

Activitats lúdiques i d’educació en valors de respecte als animals.

Activitats lúdiques i d’educació en valors de respecte als animals.

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.