Serveis

Pupilatges de cavalls

Cavalls a casa, cavalls de casa! Els cavalls de casa són part de la família!

Vivim a la nostra finca i els vostres cavalls viuen amb nosaltres. Estan vigilats 24 hora/ 365 dies l’any.

Pots escollir si prefereixes que el teu cavall visqui en pàdoc individual o amb manada. Nosaltres recomanem introduir el vostre cavall a les manades per tal de potenciar tots els beneficis de la vida en grup.

La introducció d’un cavall als grups es fa després d’una adaptació prèvia a l’espai i una valoració segons peculiaritats de cada animal. S’escull el grup de l’animal més adient segons el seu caràcter, edat, sexe, necessitats i temperament per tal que es senti ben acollit.

Tots els nostres pàdocs disposen d’herba de prat, aigua i herba seca amb slowfeeder 24 hores per tal que no hi hagin competències entre individus.

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres i t’informarem!

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.