Serveis

Pupil·latges de cavalls

Cavalls a casa, cavalls de casa! Els cavalls de casa són part de la família!

Vivim a la nostra finca i els vostres cavalls viuen amb nosaltres. Estan vigilats 24 hora/ 365 dies l’any.

Pots escollir si prefereixes que el teu cavall visqui en pàdoc individual o amb manada. Nosaltres recomanem introduir el vostre cavall a les manades per tal de potenciar tots els beneficis de la vida en grup.

La introducció d’un cavall als grups es fa després d’una adaptació prèvia a l’espai i una valoració segons peculiaritats de cada animal. S’escull el grup de l’animal més adient segons el seu caràcter, edat, sexe, necessitats i temperament per tal que es senti ben acollit.

Tots els nostres pàdocs disposen d’herba de prat, aigua i herba seca amb slowfeeder 24 hores per tal que no hi hagin competències entre individus.

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres i t’informarem!

Apadrinament de cavalls

Apadrinar et permetrà gaudir de tots els avantatges que comporta tenir un cavall propi sense la gran inversió econòmica i de responsabilitat que això suposa

El podràs tractarar com si fos teu: traient-lo, cuidant-lo, raspallant-lo i muntant-lo sempre que ho desitgis (amb previ avís al centre)

T’ajudarem a escollir el cavall que més s’adeqüi a les teves necessitats  i us acompanyarem perquè trobeu la conexió i creeu una relació única i especial

Nosaltres seguirem cuidant i mantenint en forma el cavall els dies que tu no puguis venir.

Cada cavall només té un padrí, així que tu seràs especial per ell!

Els cavalls que s’ofereixen per l’apadrinament són cavalls que els seus propietaris han cedit o donat a Cavalls Mas El Pla.  Tenim una llista d’espera molt llarga de propietaris que ens demanen ajuda per donar una nova vida als seus companys

Tot per un cost total de 120€

Aquests apadrinaments contribueixen a que puguem seguir acollint al nostre centre cavalls que ho necessiten

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres i t’informarem!

Els nostres valors

La llibertat dels nostres cavalls: que viuen lliures i en manada, escullen on volen estar. Ens ho donen tot i els garantim una vida digne fins al final. Vine a conèixer els nostres jubilats, t’enamorarà la seva experiència.

No tenim treballadors, tenim col·laboradors que compartim inquietuds, passió, valors i el projecte de Cavalls Mas El Pla. Potenciem els seus projectes personals. Fem apostes fermes i de futur. Sumem plegats.

Ens comuniquem amb assertivitat. Som un equip multidisciplinar que ens respectem i ens enriquim. Col·laborem amb empreses de proximitat. Potenciem el comerç de proximitat. Ens ajudem.

El respecte amb el medi ambient. Les nostres activitats són a l’exterior. Cuidem i respectem el nostre entorn. No fem competència, ens complementem i aliem amb col·laboradors per treballar amb sinèrgia.